A klinikailag igazolt
Vemma Formula

Ismerd meg azt a teljes körű egészség alapot, amely minden Vemma termék alapköve.

Vemma formula

Vitaminok

A vitaminok nélkülözhetetlen szerves vegyületek, hiszen létfontosságú szerepet töltenek be számos anyagcsere-folyamatban, így az immunvédekezésben, az enzimek működésében vagy a vérképzésben.

Minden vitaminnak megvan a saját szerepe, így egymást nem pótolják és nem is helyettesíthetik. Amennyiben hiányzik valamelyik vitamin, akkor károsodhatnak az anyagcsere-folyamatok, végül kóros tünetek jelentkezhetnek.

A Vemma Formula 12 az egészségünk szempontjából nélkülözhetetlen vitamint tartalmaz, amelyek szinergiában a Vemma ásványi anyagaival és hatóanyagaival rendkívül hatékonyan támogatják szervezetünket.

Vemma formula

Esszenciális Mineráliák

Az ásványi anyagok, makro-, mikro-, és nyomelemek, összefoglaló nevükön mineráliák, a szervezetünkben legnagyobb számban megtalálható létfontosságú tápanyagok csoportja. Legalább 60 fajta, azaz szinte összes ásványi alapelem, amely bolygónkon fellelhető arányaiban egyezést mutatva fellelhetőek szervezetünkben is.

Testünket kb. 70%-os víztartalma mellett 4-5%-ban ásványi anyagok alkotják, ebből például egy felnőtt szervezet közel 1kg kalciumot tartalmaz és ebből az ásványból nap-, mint nap közel 1 grammot kell bevinni szervezetünkbe, de a gyermekeknek a fejlődésük miatt még ennél is többet.

A Vemma termékei azon ritka étrend kiegészítők közé tartoznak, amelyekben az ásványi anyagokra is különösen nagy figyelmet fordítottak.

Mivel a termőföldek felszíne nagymértékben elveszítette ásványi anyag tartalmát, ezért a Vemma egy egyedülálló megoldással, egy un. növényi zárványból nyeri természetes ásványi anyag tartalmát.

Ennek több számunkra fontos előnye is van. Először is ebből a természetes formából sok olyan hasznos nyomelem is belekerül a termékekbe, amelyeket kémiai úton szervetlen formában nem tudnak hozzá tenni, pedig ezek mind-mind létfontosságú elemek a tökéletes egészségünkhöz.
Másrészt természetes szerves ásványi anyagok és nyomelemek az emberi szervezet számára sokkal könnyebben és sokkal hatékonyabban tudnak hasznosulni, mint a más átalagos kémiai úton előállított szervetlen tabletták.
A Vemma un. ionikus-kolloid állapotú ásványi spektruma garantálja, hogy amint szervezeteddel érintkezik egyből sejtszinten képes már táplálni a sejteket.

Testünket kb. 70%-os víztartalma mellett 4-5%-ban ásványi anyagok alkotják.

Mangosztán

Dél-Ázsiában évszádok óta jelentős szerepe van a népi gyógyászatban. A helyiek a mai napig az egyik legszentebb - legértékesebb gyümölcsnek tartják.

Gazdag poliszacharidokban, amelyek baktérium és gombaölő hatást fejtenek ki, valamint tartalmaz káliumot, kalciumot, foszfort, vasat, B1-, B2-, B6- és C-vitamint is.

Az igazi értékét pedig az adja, hogy különösen nagy mennyiségű xantont tartalmaz. A xantonok, a flavonoidok családjába tartozó rendkívül erős antioxidáns vegyületek. Ezek a növényi hatóanyagok a mangosztán gyümölcsben kiemelkedően széles körben fellelhetőek, és valószínűleg ezen tulajdonsága miatt már a modern gyógyászatban is több mint 130 féle betegség és egészségügyi problémánál figyelték meg pozitív hatását.

Mangosztán

„A gyümölcsök királynője”
A mangosztán csodálatos képességeit a 20. század elején már Viktória brit királynő is ismerte. Egy ázsiai utazása során fogyasztott is a gyümölcsből, amelyet annyira megkedvelt, hogy komoly pénzjutalmat ajánlott fel annak, aki visz neki hazájába.

Mangosztán - a gyümölcsök királynője

Ezért egyáltalán nem véletlen, hogy Dr. Yibing Wang a mangosztán szuper gyümölcsöt választotta a Vemma termékek fő alkotóelemének.

A Vemma termékeibe kizárólag vadon termő kiváló beltartalommal rendelkező gyümölcsök kerülnek, amelyek a Vemma által szabadalmaztatott extrakciós eljárással kerülnek a termékekbe annak érdekében, hogy a hasznos xanton fitonutriensek a legjobb formában jussanak el hozzánk.

Aloe Vera

Az aloe vera az egyik legismertebb és leggyakrabban alkalmazott növény a gyógyítás területéről. Rendkívül széles körben használják, mivel szervezetünk minden sejtjét táplálja és jótékony hatásai megszámlálhatatlanok.

Az aloe verát leginkább trópusi tájakon termelik, húsa több mint 75 féle tápanyagot, ásványi anyagokat, vitaminokat és aminosavakat is tartalmaz.
Kiemelten elismert a növény hatékony gyulladáscsökkentő hatása, de kiválóan hat a keringésre, és az anyagcserére is.

Minden Vemma változat kiváló minőségű aloe vera gélt tartalmaz, amely a növény belső húsa. Ahogyan az aloe verát, úgy a Vemmát is alkalmazhatjuk külsőleg és belsőleg egyaránt, jótékony hatásai minden esetben észrevehetőek lesznek.

Aloe Vera