Kedves Vemma érdeklődő!

Tamus Márton vagyok. 2009 óta Vemma Affiliate.
Európa vezető partnere ismertette meg velem
a Vemma Formula lenyűgöző tulajdonságait és
a Vemmában rejlő nagyszerű lehetőségeket.

Európa vezető partnere ismertette meg velem
a Vemma Formula lenyűgöző tulajdonságait és
a Vemmában rejlő nagyszerű lehetőségeket.

Sport

15 év versenyszerű rövidpályás gyorskorcsolyázás során komoly tapasztalatot szereztem az emberi teljesítőképesség fejlesztéséből.

Egy válogatott sportolónak nem elég minden edzést komolyan venni, legalább ilyen fontos a megfelelő életmód. Testünknek rengeteg tápanyagra van szüksége, amelyek hiányában nem tudunk megfelelően regenerálódni, tehát szervezetünk hiányosan fog megújulni, edzéseinkkel nem érjük el a várt eredményt, hosszú távon pedig ez a folyamat komoly egészségügyi problémákhoz is vezethet.

Short-Track Speed Skating

Short-Track Speed Skating

Első tapasztalatok

Ahogy megismertem a Vemmát, egyből felismertem legfontosabb jelentőségeit.

BK Boreyko, Founder and CEO

BK Boreyko, Founder and CEO

Ahogy megismertem a Vemmát, egyből felismertem legfontosabb jelentőségeit. Sportpályafutásom során soha előtte nem találkoztam ennyire teljes körű létfontosságú tápanyag programmal.

Annyira lenyűgözött egyszerűsége és stílusossága, hogy egyből Márka Partnerként csatlakoztam a Vemmához.

Végigkövettem a Vemma üzleti és termék innovációit. A Verve egészséges energiaital, a bode test átalakítási program, a Törzsvásárlói Program, vagy a Vemma mobil applikációk mind olyan a maga nemükben egyedülálló újítások, amelyekkel sehol máshol nem találkoztam.

Jelen

Az elmúlt néhány évben személyes kapcsolataimmal és az interneten keresztül komoly munkatársi és vásárlói kört alakítottam ki.

Simon Grabowski, Vemma Europe Co-Founder/COO

Simon Grabowski, Vemma Europe Co-Founder/COO

Lelkes Affiliate partnerek és hűséges vásárlók csatlakoztak hozzánk Ausztráliából, Európa sokszínű országain át egészen Észak-Amerikáig.

Köszönhetően a Vemma által biztosított élenjáró IT fejlesztéseknek és az internet további lehetőségeinek, magas szintű támogatást tudok adni minden partneremnek, legyen szó bármilyen kérdésről.

A Vemma egy igazán szabad életstílust hozott számomra, amelyben én dönthetem el, mikor és hogyan dolgozom, ráadásul Vemma üzletemet a világ bármely pontjáról irányíthatom, és bárhol építhetem.

Verve Promotion

2012-ben partneremmel részt vettünk a las vegasi világ konferencián. Ezután létrehoztuk a Verve Promotion közösséget,

Verve Promotion

amelyben olyan fiatalokkal dolgozunk, akik egyetem vagy munka mellett esetleg munkájuk alternatívájaként választották ezt a jövőbemutató üzleti lehetőséget.

Mi segítünk, és megtanítjuk csapattagjainkat arra, hogy hogyan tudnak szabadon, barátaikkal, vagy azokon a Social Media csatornákon, amiket amúgy is használnak, pénzt keresni és jövőt építeni.

Jövő

Teljes mértékben azonosulni tudunk a Vemma küldetésével, ami nem más, mint pozitív változást hozni az emberek életében.

Célunk, hogy több ezer embernek segítsünk a tökéletes egészséget, és anyagi sikereket elérni.

Miért mi?

Több mint öt éve részesei vagyunk a Vemma család életének, komoly tapasztalatokat szereztünk az egészség megőrzésről, a termék hatásairól, és a Vemma üzleti lehetőségeinek működtetéséről.

Csatlakozz még ma hozzánk, tapasztald meg a Vemma ultra-prémium minőségű termékeinek eredményét, és mi azon leszünk, legyél a világ bármely pontján, hogy a legjobb tudásunk szerint támogassunk TÉGED abban, hogy valóra váltsd céljaid.

Csatlakozás

Bátran keress minket!
Elérhetőségeink mindegyikén állunk rendelkezésedre!

Jövő